Forum : Bugs

Did the leaves fall off? Something not working right? Let us know how we can improve the Photosynth experience.


Topic: Embed Problem

Report Abuse Report Abuse
aj0020020 (Over 1 year ago)
I've been trying to embed one of my synths into a website, but I keeps taking my first one, when I want the second one.
Nathanael (Over 1 year ago)
aj0020020,

If you want to embed your 'second' synth, you should open it on photosynth.net and get the embed code from beside that exact synth. 

I've never had an embedded viewer open the wrong synth, but if you want to double check what's going on, the embed code is identical for all synths except the part that comes between the "src="http://photosynth.net/embed.aspx?cid=" part and the "&delayLoad=true&slideShowPlaying=false" part. When you generate the embed code for a synth, make certain that it has got the same hash that appears in your browser's address bar when you're viewing the synth on photosynth.net.
aj0020020 (Over 1 year ago)
I know about that, but it still isn't working.
douglas (Over 1 year ago)
Hi aj0020020,
  can you provide a few more details such as the link to the synth you want to embed and the actual embed string you are trying to put in your webpage.  

If you want to embed a synth you should view your synth in the view page (it shows view.aspx in the browser URL) then on the right hand side click on the embed icon below the description text, in there you will see an iframe reference that has the URL embed.aspx?cid=.... if you copy the iframe into your website you will see the correct synth.

Mark.
TonyErnst (Over 1 year ago)
aj - could you add a link to your website?  It will be easier to figure out what's going on if I can see the page source.  Thanks.
You need to be Signed In to add a comment. (Are you new? Sign Up for a free account.)