Novi Sad,Novo naselje, Vojvode Stepe

    By: 

mickeyns

Add to Favorites
Embed
Facebook
Report Abuse
Share

Description

Datum odvijanja događaja: jun-jul 1986
Vreme odvijanja događaja: 01h-02h
Mesto događaja: Novi Sad
Izgled objekta: mnogobrojna svetla u trouglastoj formaciji
Broj svedoka: 2
Opis oblasti u kojoj ste se nalazili tokom odvijanja događaja: terasa stana na drugom spratu zgrade

Između 01h i 02h stojeći na terasi, u momentu se iznad dvorišta zgrade pojavilo svetlo, bolje rečeno svetla u savršenoj formaciji, sačinjenoj od nekoliko svetlećih krugova (punih), ujednačene svetlosti, bez rasipanja tj. sa savršeno jasnim ivicama krugova. “Objekat” je izvesno vreme stajao nepomično, pokrivši čitavu površinu dvorišta i delimično pročelja zgrade. Zgrada je u opliku ćiriličnog slova P. O dimenzijama objekta ne mogu da sudim, sem da je “to nešto” bilo zaista ogromno, prečnik svetala je bio oko 50cm. Nije bilo zvuka ni pokreta i jednostavno je nestao sa horizonta. Kao da su svetla pogašena, bez kretanja, pomicanja.
Suprug I ja smo nemo posmatrali i kada je “nestalo” pozvala sam ga da nacrta šta je video. Crteži su nam bili identični!
Nikada nisam verovala niti sada verujem da je to bilo nešto što se razumno nemože objasniti, neverujem u NLOe, ali ovo je bilo zbilja neobično i fascinantne veličine i oblika.

Vaša kratka biografija: nepijem, ne drogiram se, ne čitam naučnu fantastiku i ne verujem u leteće tanjire, tada sam imala 39 godina, nerado pričam o tome iI ne želim da mi se ime objavi bilo gde.
Stats
Synthy 72%
Views 462
Favorites 0
Photos 7
Date Created 3/22/2009
Location

Related Photosynths

Comments

(0)
New to Photosynth? Sign Up for a free account.